FudbalLiga Evrope

Pioli: Ibra je važna figura za sve

Milan nosi tri gola prednosti na revanš šesnaestine finala Lige Evrope protiv Rena, ali to nikoga ne opušta pred revanš.

– Prva utakmica donela nam je veoma dobru prednost, ali nije završena i čeka nas još jedan težak meč. Moramo to da razumemo na pravi način, pošto je Ren pre svega dobar na domaćem terenu.

Nije baš najbolja atmosfera među crveno-crnima, Stefano Pioli i njegovi igrači su uzdrmani porazom od Monce za vikend, nakon čega je kritikovan zbog rotiranja.

– Napravili smo nekoliko naivnih grešaka koje su nas koštale i analizirali smo taj meč, ali jedan loš dan ne može da naruši sve što smo radili pre toga. Ne sviđa mi se termin rotacija, ali kada igrate ovoliko utakmica, morate odabrati najbolju postavu za taj određeni meč. Ocenjuju nas po rezultatima, to je prirodno. Opasno je rotirati na početku sezone, a ne posle nekoliko meseci. Na početku drugog poluvremena sam napravio izmene da bi se vratili u igru, ali nisu bili krivi igrači koje sam izveo, svi smo pravili greške.

Zlatan Ibrahimović je jedini od članova menadžmenta koji će biti uz ekipu u Francuskoj, njegov uticaj je krucijalan za mnoge.

– Ibra je važna figura za sve, njegovo prisustvo je uvek veoma bitno. Harizmatian je, inteligentan, imao je toliko iskustva kao igrač širom sveta da su njegovi saveti dobri za mlađe igrače.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet