FudbalLiga šampiona

Pioli: Ovo nije ono što smo želeli

Fudbaleri Milana su porazom od Borusije Dortmund na svom stadionu sebe doveli u najnepovoljniju poziciju za prolazak u osminu finala Lige šampiona među konkurentima u ovoj grupi.

– Mislim da smo izgubili onog momenta kada nismo okrenuli utakmicu u našu korist, ne samo kada nismo iskoristili penal, već i kada nismo iskoristili kontranapad za vođstvo od 2:1. Tu je počeo naš kraj. Kada ne postignete gol, a primite ga iz sledeće akcije, to vam pocepa jedra poput oluje. Ima i toga što smo gubitkom Tijava izgubili ravnotežu u odbrani. Trebalo je da se branimo bolje u nekim situacijama. Bilo je perioda kada je utakmica išla u našu korist, ali nismo iskoristili momentum, naprotiv, dozvolili smo protivniku da se podigne. Oni su bili konkretniji, oštriji i spremniji da koriste šanse. Dortumund je tim koji će napasti bočne koridore ako ih ostavite otvorenim, tada su veoma opasni. A mi smo to uradili.

Teoretski, prolaz dalje je još uvek moguć ali se Stefano Pioli ne zavarava niti želi da šalje neku posebnu poruku navijačima.

– Teško je naći reči trenutno. Niti mislim da je navijačima potrebna poruka. Oni imaju pravo da budu ljuti i razočarani, mi imamo obavezu da igramo bolje. Ovo nije ono što smo želeli. Sve što nam ostaje je da pobedimo u Njukaslu, iako nije više sve u našim rukama. Potrudićemo se da uradimo ono što je do nas i nadamo se najboljem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet