EvroligaKošarka

,,Podrška publike ne može da se traži, ta podrška dolazi sama“

Teško je reći da li je bilo pozitivnih elemenata u igri Crvene zvezde protiv Olimpije u desetom kolu Evrolige, Vlade Đurović je posebno razočaran izdanjem Rokasa Gedraitisa.

Čak i ovaj Giedraitis, on na teškim utakmicama ne igra dobro. Kod kuće igra bolje nego na strani, ali ni kod kuće kad je teško nije nešto. Ja recimo to nikada nisam rekao, ali meni se ne sviđa njegova mehanika šuta. Ne samo što šutira sa glave nego nikada nema ispružen lakat kod šuta. Veliki šuteri uvek moraju da imaju ispružen lakat i da prsti prate loptu dok ona ne uđe u koš. On to nema. On em je Litvanac, em je šuter, igrao u jakim ligama… Ali ja to u Zvezdi nisam video, nije on šuter ako šutira 2/6 ili 2/7, to nije pravi šuter.

Iskusni trener nije zadovoljan izjavama Janisa Sferopulosa i pojedinih igrača iz redova crveno-belih koje se tiču navijača.

Gledam neke izjave pre meča, mnogi igrači Zvezde, ali i trener, što me iznenadilo, traže pomoć publike. Pa to ne može da se traži, ta podrška dolazi sama. Publika dolazi da bi pomogla, ona ne može više. A mi kao: ‘Hajde još!’ Pa morate i vi nešto na terenu da uradite.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet