EngleskaFudbal

Poketino: Moj telefon će biti uključen…

Čelsi je pobedom nad Bornmutom u poslednjem kolu Premijer lige osigurao šestu poziciju i evropski fudbal naredne sezone. Ishod finala FA kupa odlučiće o tome idu li u Ligu Evrope ili kvalifikacije za Ligu konferencija.

– Zaista sam srećan jer smo u ovom procesu bili u teškim okolnostima. Imali smo pravu ideju da pokušamo da povećamo naše nivoe i standarde. Osoblje se svakog dana borilo da obezbedi najbolje alate.

Cilj zacrtan na početku sezone je ispunjen, uprava Plavaca tražila je plasman u evropska takmičenja. Uz mnogo muke Maurisio Poketino je ispunio traženo, ali i dalje vlada neizvesnost oko njegovog ostanka na Stamford bridžu.

– Ne znam da li će se sastanak dogoditi. U petak uveče, predsednik me je pozvao na večeru i bila je to lepa zajednička večera. Ne znam za glasine. Moje osoblje sutra leti za kući na odmor. Ostaću u Londonu nekoliko dana. Moj telefon će biti uključen…

Koliko god da je Čelsi posrtao tokom turbulente sezone, Argentinac je hrabrio i podržavao svoje fudbalere, ponašao se kao pravi pedagog. Na kraju su mu to i vratili serijom pobeda koja ih je smestila u gornji deo tabele.

– Tako sam zadovoljan i ponosan na igrače. Igrači koji igraju manje jer su povređeni, mislim da je bilo veoma lepo na kraju što su bili u počasnom krugu. Osećamo se tako ponosni zbog načina na koji rade, čak i u teškim trenucima. Uvek su pokazivali poštovanje prema nama i verovali u način na koji obavljamo svoj posao.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet