EngleskaFudbal

Poketino: Sterling mora da prihvati zvižduke

Čelsi će bar još jednom ove sezone igrati na Vembliju. Uz dosta turbulencija pobeđen je Lester sa 4:2, izboreno polufinale FA kupa.

– Istina je da smo blizu onoga što želimo da budemo. Zaista verujem da možemo da iskoristimo poslednjih deset, jedanaest utakmica za dobre rezultate. Ne želim da ponavljam priču o procesu sa početka sezone. Gradimo tim koji treba više konstantnosti.

Konstantno je Maurisio Poketino pod pritiskom, navijači često reaguju, uprava za sada još uvek ima strpljenja.

– Moraju da veruju u klub. Ako sam ovde, to je zato što klub veruje u mene, uprava smatra da je to dobro za Čelsi.

Jedan od onih koji su najviše kritikovani je Rahim Sterling, nakon ove utakmice gde je promašio penal i sa još nekoliko loših poteza dodatno razljutio navijače, još više.

– Nije ostavio dobar utisak, ali ja ću ga podržati. Ima neverovatan CV, igrao je za velike timove, iskusan igrač. Danas je promašio penal i nekoliko šansi, ali mi ćemo ga i dalje podržavati.

Podržava Poketino svog ofanzivca, ali mora da prizna da su zvižduci navijača verovatno zasluženi i moraju se prihvatiti.

– Mislim da da, moramo da prihvatimo situaciju. Kao kada pokušavam da objasnim situaciju u timu, sada moram i ugao navijača. Moramo to da prihvatimo, složili se ili ne. Navijači imaju visoka očekivanja i žele najbolje za klub.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet