EngleskaFudbal

Poketino: Volim kada vlasnici dođu u svlačionicu

Engleska javnost bruji o Todu Boeliju i Bagdadu Egbaliju, te njihovim pojavljivanjima u svlačionici, što je bio slučaj i za vikend. Nakon poraza od Aston Vile, fudbaleri Čelsija su navodno dobili packe od jednog od članova upravljačke strukture.

Volim kada vlasnici dođu u svlačionicu, smatram da je to dobro. Posle konferencije za štampu u nedelju došli su i podelili sa nama utiske, kao i obično. Takođe su to uradili posle utakmica protiv Liverpula, Lutona i Notingem Foresta. Došli su sa Polom Vajnstenlijem i Lorensom Stjuartom, a ponekad je tu i Tod Boeli. Pričamo o utakmici uvek posle mojih medijskih obaveza. Ne gledam to na loš način. Za mene je uvek dobro ako utiske podele sa nama.

S druge strane, Maurisio Poketino tvrdi da način na koji vlasnici kluba prilaze njemu, saradnicima i igračima nije nešto negativno u njegovom viđenju stvari.

Ukoliko su došli zbog da bi držali govor ili nešto slično, to je drugačije, ali na način na koji nas posećuju su veoma dobrodošli. Oni su vlasnici kluba, tako da mogu da rade šta hoće. Na vrlo dobrom su putu i ​drago nam je što dolaze i provode vreme sa nama.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet