KošarkaNBAVESTI DANA

Pokuševski uskoro kod Micića!

Ništa od povratka u Evropu.

Vest da je Aleksej Pokuševski otpušten nakon nešto više od tri sezone u kojima je nastupao za Oklahoma Tander i njihov tim u razvojnoj ligi mnogima je bila razlog da maštaju o još jednom povratniku iz NBA na evropski kontinent. Evropski mediji su povezivali srpskog košarkaša sa nekolicinom klubova, između ostalog sa Partizanom i Crvenom zvezdom, prema našim saznanjima napuštanje Sjedinjenih Američkih Država do kraja ove sezone niti jednog trenutka nije bilo ozbiljna opcija.

Nezvanične glasine su u međuvremenu dobile potvrdu od strane novinara preko bare. 22-godišnji košarkaš je na novi angažman čekao tek nekoliko dana, krenuće putem Vasilija Micića, pošto se očekuje da uskoro potpiše ugovor sa Šarlot Hornetsima, javlja Adrijan Vojnarovski.

Dva srpska košarkaša ove sezone menjaju Oklahomu za Šarlot. Pokuševskom je minutaža drastično smanjena u odnosu na prethodne tri godine, beležio je tek 1,2 poena i jedan skok na deset utakmica u kojima je igrao nešto više od šest minuta u proseku. Ostaje da vidimo kako će se snaći među Hornetsima, te da li možda na leto treba očekivati povratak u Evropu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet