Politika Privatnosti

Politika privatnosti

Datum stupanja na snagu: 21.02.2023

Ova Politika privatnosti objašnjava politiku Telesport.rs o prikupljanju i korišćenju informacija koje prikupljamo kada pristupate https://telesport.rs/ („Usluga”). Ova Politika privatnosti opisuje vaša prava na privatnost i kako ste zaštićeni zakonima o privatnosti.

Korišćenjem naše usluge, saglasni ste sa prikupljanjem i korišćenjem vaših informacija u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Molimo vas da ne pristupate i ne koristite našu Uslugu ako ne pristajete na prikupljanje i korišćenje vaših informacija kako je navedeno u ovoj Politici privatnosti. Ova Politika privatnosti je kreirana uz pomoć CookieScript generatora politike privatnosti.

Telesport.rs je ovlašćen da izmeni ovu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku. Ovo se može dogoditi bez prethodne najave.

Telesport.rs će objaviti revidiranu Politiku privatnosti na sajtu https://telesport.rs/

PRIKUPLJANJE I KORIŠĆENJE VAŠIH LIČNIH PODATAKA

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

* Korisnicko Ime

* Email adresa

KAKO PRIKUPLJAMO INFORMACIJE

https://telesport.rs/ prikuplja i prima informacije od vas na sledeći način:

* Kada popunite formular za registraciju ili na drugi način dostavite svoje lične podatke.

* Kada komunicirate sa našom uslugom.

Vaše informacije će se čuvati do 365 dana nakon što više nisu potrebne za pružanje usluga. Vaše informacije se mogu zadržati duže periode za izveštavanje ili vođenje evidencije u skladu sa važećim zakonima. Informacije koje vas lično ne identifikuju mogu se čuvati na neodređeno vreme.

KAKO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE

https://telesport.rs/ može koristiti vaše podatke u sledeće svrhe:

* Pružanje i održavanje naše usluge.

* Za druge svrhe. Telesport.rs će koristiti vaše podatke za analizu podataka kako bi identifikovao trendove korišćenja ili utvrdio efikasnost naših marketinških kampanja kada je razumno. Koristićemo vaše podatke da procenimo i 

* Korisnički komentari korisnika. Vaše informacije, kao što su vaše ekransko ime, lična slika ili adresa e-pošte, biće na javnom uvidu prilikom postavljanja korisnika korisniku komentari.

* Ciljano oglašavanje. Vaši lični podaci će se koristiti za poboljšanje reklamnih aktivnosti koje su relevantne za vaša specifična interesovanja.

* Marketinške i promotivne inicijative. Telesport.rs će koristiti nespecifične informacije prikupljene od vas kako bi unapredio naše marketinške napore.

* Da vas ažuriramo sa vestima, opštim informacijama, specijalnim ponudama, novim uslugama i događajima.

* Upravljanje vašim nalogom. Vaši lični podaci mogu omogućiti pristup višestrukim funkcijama naše usluge koje su dostupne registrovanim korisnicima.

* Informacije o administraciji. Vaši lični podaci biće korišćeni kao deo funkcionisanja administracije naše veb stranice.

KAKO DELIMO VAŠE INFORMACIJE

Telesport.rs će  NEĆE DELITI, USTUPITI ILI PRODATI vaše informacije.

Vaše informacije mogu biti otkrivene iz dodatnih razloga, uključujući:

* Poštovanje važećih zakona, propisa ili sudskih naloga.

* Odgovarajući na tvrdnje da vaše korišćenje naše usluge krši prava trećih strana.

KOLAČIĆI

Kolačići su male tekstualne datoteke koje veb lokacije koje posećujete postavljaju na vaš računar. Veb lokacije koriste kolačiće kako bi pomogli korisnicima da se efikasno kreću i rade određene funkcije. Dozvoljeno je postavljanje kolačića koji su potrebni da bi veb lokacija pravilno funkcionisala bez vaše dozvole. Svi ostali kolačići moraju biti odobreno pre nego što se mogu podesiti u pregledaču.

* Strogo neophodni kolačići. Strogo neophodni kolačići omogućavaju osnovnu funkcionalnost veb lokacije kao što je prijavljivanje korisnika i upravljanje nalogom. Veb lokacija se ne može koristiti

ispravno bez strogo neophodnih kolačića.

* Kolačići za performanse. Kolačići učinka se koriste da bi videli kako posetioci koriste veb lokaciju, npr. kolačići za analitiku. Ti kolačići se ne mogu direktno koristiti identifikuju određenog posetioca.

* Ciljani kolačići. Kolačići za ciljanje se koriste za identifikaciju posetilaca između različitih veb lokacija, npr. partneri za sadržaj, mreže banera. Ti kolačići mogu biti koriste kompanije za pravljenje profila interesovanja posetilaca ili prikazivanje relevantnih oglasa na drugim veb-sajtovima.

* Kolačići funkcionalnosti. Kolačići funkcionalnosti se koriste za pamćenje informacija o posetiocima na veb lokaciji, npr. jezik, vremenska zona, poboljšani sadržaj.

* Neklasifikovani kolačići. Neklasifikovani kolačići su kolačići koji ne pripadaju nijednoj drugoj kategoriji ili su u procesu kategorizacije.

Možete da promenite svoju saglasnost za korišćenje kolačića u nastavku.

Bezbednost vaših informacija nam je važna. https://telesport.rs/ koristi niz bezbednosnih mera da spreči zloupotrebu, gubitak ili izmenu informacije koje ste nam dali. Međutim, pošto ne možemo da garantujemo sigurnost informacija koje nam dajete, morate sami da pristupite našim uslugama

rizik.

Telesport.rs nije odgovoran za performanse sajtova kojima upravljaju treća lica ili vašu interakciju sa njima. Kada napustite ovu veb stranicu, mi preporučujemo vam da pregledate prakse privatnosti drugih veb lokacija sa kojima komunicirate i utvrdite adekvatnost tih praksi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za sva pitanja, kontaktirajte nas putem sledećih metoda:

Naziv: Telesport

Adresa: 25.Maj br.52 Niš

Email: telesportrs@gmail.com

Sajt: https://telesport.rs/

Telefon: +381605850070

Autor: K.S.
Back to top button
Admiral Bet