EngleskaFudbalItalijaTransferi

Ponedeljak je dan odluke?

Čeka se konačan dogovor.

Već je Njukasl uložio finu svotu u dolaske Kirana Tripijea i Krisa Vuda ali ovi transferi, ruku na srce, ne spadaju u kategoriju onih kakvi su se očekivali. Pomenuti igrači uz sve svoje kvalitete nisu takvog kalibra da bi mogli da donesu bitnu prevagu i budu kičma tima.

S druge strane u tu kategoriju spada Luis Murijel. Kolumbijac igra dobar fudbal u kontinuitetu, letos je nekoliko timova pokušalo da ga dovede, najuporniji je bio Inter, međutim, Atalanta je ostala dosledna u nameri da ga ne pusti, bar ne ispod nekih svojih zacrtanih uslova.

To bi moglo da se dogodi u ponedeljak. Poznati italijanski novinar, Nikolo Šira, izneo je informaciju da su za početak naredne sedmice zakazani razgovori čelnika Njukasla i Atalante, tema konačni dogovor oko transfera 30-godišnjeg napadača.

Sudeći prema rečima pomenutog novinara nisu sporni uslovi za igrača, za Murijela je spreman ugovor na 4,5 godine vredan pet miliona evra godišnje plus bonusi. Nije sporno ni obeštećenje, Njukasl je spreman da plati 40 miliona evra, sporna je samo dinamika isplate. Svrake bi da istu odlože za leto i ceo transfer sprovedu u formi pozajmice sa obaveznim otkupom, Atalanta bi radije ceo iznos odmah. Ovo razmimoilaženje u stavovima klubovi će pokušati da reše u ponedeljak.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet