ABAEvroligaKK PartizanKošarkaVESTI DANA

,,Ponjitka je fantastičan igrač, šteta je da sedi negde na klupi“

Zmago Sagadin se u svojoj kolumni na Sport Klubu pozabavio oscilacijama koje Partizan pokazuje od početka sezone.

– Ono što mi se ne dopada, to su te velike oscilacije u igri, posebno ključnih igrača. Na trenutak deluju apatično, kao da ih mrzi da igraju, pa eksplodiraju… Već sam pomenuo, to „gore, dole, gore“, to mi se nikako ne sviđa. Specijalno kada to dođe do izražaja na „,manjim“ ABA utakmicama. Starijim, iskusnijim igračima, mečevi u regionalnoj ligi, koji su uslovno sa slabijim rivalima, njima se ne igraju. Zato se dešavaju delovi tih mečeva kao u Zagrebu, to nije dobro. Ima nekih stvari koje mi nisu jasne kada pričamo o klubu iz Humske.

Slovenački stručnjak smatra da Mateuš Ponjitka nije dovoljno iskorišćen, a i pored svega rečenog vidi crno-bele u borbi za trofej.

– Za mene je Mateuš Ponjitka fantastičan igrač, šteta je da sedi negde na klupi, ali to je već klupska stvar. Odnosno, oni imaju još rezerve da pojedince iskoriste Za ovakav naporan sistem takmičenja, ovoliki broj utakmica, nije dovoljno da se koriste desetorica, već svih 12, kada igraš utorak/sreda, četvrtak/petak, pa još i za vikend odnosno ponedeljak da bi odigrao u visokom ritmu. Ali, kako god okrenete, Partizan je pravi kada je najpotrebnije. I kako god me shvatili, predviđam da će se boriti za naslov prvaka Evrope! To sam već rekao i, iza toga stojim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet