FudbalSrbija

Popović: Još nigde nisam otišao

Poslednji meč u ovoj polusezoni Mozzart Bet Super lige fudbaleri Vojvodine odigraće večeras od 19 časova protiv Voždovca na Krovu.

– Očekivanja su uvek ista, pogotovo sa naše strane. Voždovac je mlada i poletna ekipa, koja igra lep i interesantan fudbal, ako im se dozvoli da igraju svoju igru, onda ste u velikom problemu, jer su onda mnogo nezgodni. Ja se nadam da ćemo iskreno nastaviti ovako da rastemo iz meča u meč i da budemo konkretniji. Za takva očekivanja osnov je bila i utakmica u Nišu, koju smo igrali po neverovatno teškom terenu, a opet smo pokazali na neverovatno lak i lep način i kvalitet i lepotu onoga što treniramo. Sada bih apelovao i da moramo da zadržimo taj nivo i koncentraciju i takav takmičarski nivo, možemo da očekujemo dobre stvari za Vojvodinu.

Ovo je poslednja utakmica koju će voditi Ranko Popović, nakon nje vratiće se u japanski fudbal, o čemu nije želeo da priča sada.

– To može da se odrazi na više načina, ali ja još nigde nisam otišao. Igrači to znaju i oni treba da pokažu da su tu i da nisu otišli nigde. Oni treba da budu na terenu i da pokažu svoj maksimum, jer svi mi predstavljamo Vojvodinu. Svi smo mi još uvek u Vojvodini i tako treba da se ponašamo i da tako završimo ovaj deo sezone. Sve ovo drugo dolazi posle toga.

Šef struke će sačekati poslednju utakmicu pre nego što bude analizirao učinjeno i stavio tačku na svoj boravak na Karađorđu.

– Analizirali još uvek nismo jer nismo završili polusezonu, imamo još jednu utakmicu. Ali, ja moram da kažem jednu stvar, ja bih poželeo svakome da ima saradnju sa upravom i sa svima onima koji su oko nas i koji prate dešavanja oko nas. Moj odnos sa predsednikom i sa sportskim direktorom bio je nepoznanica kada sam došao, sada je to jedan nivo, mogu da kažem i prijateljski, ali nikada ne prelazi profesionalni nivo, koji je ispred svega. Analize smo ostavili kada budemo završili polusezonu i da pričamo o svemu, a možete i vi da analizirate, jer vi znate kako je bilo pre i možete da uporedite sa onim kako je sada. Ja nikada nisam 100 odsto zadovoljan, jer uvek verujem da može da bude bolje, posebno kada se setim nekih utakmica gde smo zaslužili da pobedimo, a nismo. Ostaje žal za tim, jer da smo te neke bodove osvojili, ali ih nismo uzeli. Bodove koje nismo uzeli ne možemo da uzmemo opet. Ova tri boda su samo sada na stolu i od nas zavisi da li će biti kod nas preko zime i tako treba da razmišljamo i da radimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet