FudbalSrbija

Popović: Neka Zvezda počne da oseća nelagodu

Jedan oddva derbija 18. kola Mozzart Bet Super lige igra se na Karađorđu, od 16 časova Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu.

Ovo je lepa prilika za sve nas da pokažemo ono što smo radili do sada, da to nadogradimo i napravimo korak dalje. Ne treba trošiti reči na Zvezdu, s obzirom na to kakav igrački kadar imaju i da igraju Ligu šampiona. Na svakoj poziciji imaju po dva, tri odlična igrača i koga god da izvedu, to je sastav koji se bori za titulu. Međutim, verujem da ćemo imati odgovor. Tokom ove pauze, bez obzira na sve probleme, a bilo ih je i sa vremenskim uslovima, imam minimalne primedbe. Radili smo dobro, a ja više volim da radimo nego da pričamo i da to pokažemo na terenu, pa neka bude tako i sada.

Novosađani nemaju pobedu nad ovim rivalom na svom stadionu deset godina, Ranko Popović ne želi da se osvrće na to.

Ne interesuje me taj podatak, nisam bio tu proteklih deset godina i ne bih se bavio statistikom. Ovo nije neka prepotencija ili arogancija, nego takmičarski stav. Radimo na tome da uvek idemo na pobedu. Bez uvrede, želimo da ovo ponovo bude pravi derbi i da Zvezda od ovog trenutka počne da oseća nelagodu kada dolazi u Novi Sad.

Šef struke novosadske Stare dame smatra da navijači nisu dovoljno nagradili njegove fudbalere, nada se da će prilika za to biti ova utakmica.

Ovo je jedan proces i nadam se da se vidi dobrim delom ono što hoćemo da implementiramo, a znam ka čemu težimo. A tu smo potrebni svi, i naša ideja, ali i realizacija. A to moraju da urade igrači. Ponavljam, dobro su radili, bez obzira na loše vremenske uslove i bilo bi lepo da se to vidi i da to prepozna tribina, te da odgovori na pravi način. Biću dosadan sa tim, ali ako znaju da kritikuju, neka znaju i da nagrade, a mislim da smo malo nagrade dobili za sve što smo uradili.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet