ABAEvrokupKošarkaVESTI DANA

POTVRDA: Kaba potpisao za Budućnost!

Najveće pojačanje Plavih ovog leta.

Zanimljivu ekipu sklopila je Budućnost. Po dolasku na klupu Vladimir Jovanović je insistirao na jezgru ekipe od domaćih i igrača iz regiona, uz pažljivo odabrane strance, to je i dobio, mada ostaje pitanje da li je tim kompletiran.

Uz oporavljenog Igora Drobnjaka igrom će dirigovati Tre Bel-Hajns i Fil But, nove ugovore dobili su Petar Popović i Suad Šehović a ostaje da se vidi da li će biti prostora za još jednog beka. Što se tiče pozicija tri i četiri, Edin Atić je bio pod ugovorom, produžetak je dobio Marko Jagodić Kuridža, dovedeni su Kameron Rejnolds i Aleksandar Lazić, vratio se Aleksa Ilić. Od visokih igrača došao je Kenan Kamenjaš, u zavisnosti od ishoda pregovora sa Danilom i Zoranom Nikolićem (koji za sada ne idu u pravom smeru), moguće je da Plavi potraže još jednu opciju u reketu, pored mladog bosanskog centra i od danas najnovijeg pojačanja.

Kako je naš portal i najavio, pregovori su uspešno finiširani i najnoviji igrač Budućnosti postao je Alfa Kaba. MVP regularnog dela turske lige u dresu Gaziantepa odlučio se za povratak u ABA ligu i danas je njegov potpis i ozvaničen.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet