FudbalSrbijaVESTI DANA

Poznat Vidićev tim za FSS: Muslin, Mažić, vlasnik Nordeusa…

Nemanja Vidić, kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dostavio je i svoj predlog sastava Izvršnog odbora FSS.

Zanimljiva je ideja Vidića da u Srbiju vrati Milorada Mažića. Mažić je trenutno predsednik Sudijske organiznacije na Kipru i u slučaju Vidićevog trijumfa sasvim sigurno bi i u Srbiji vodio računa o suđenju.

Pored Mažića, potpredsednička mesta poverena su i Branku Milutinoviću, Petru Jovanoviću i Slavoljubu Muslinu.

Milutinović je poznati srpski bogataš, osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus, jedne od najuspešnijih srpskih firmi u industriji video-igara. On je nedavno javno podržao Vidića i poručio kako su on i Danko Lazović „najbolji među nama koji su se vratili u svoju zemlju da pomognu da bude bolja i uspešnija“. Petar Jovanović, predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke biće zadužen za finansije, dok bi Muslin bio zadužen za sportska pitanja.

Članovi IO, po izboru Nemanje Vidića, biće: Dragoljub Vukadinović, Milan Jovanović, prof. Veroljub Dugalić, Danko Lazović, Jovana Damnjanović, Branko Babić, dr Vladimir Dugalić, Dragomir Stanković, Ivan Karapetrović i Rade Todorović.

Očekuje se da i Vidićev protivkandidat, Dragan Džajić tokom dana dostavi svoj konačan spisak, odnosno predlog sastava IO.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet