EngleskaFudbalTransferi

Pregovori stopirani, Maunt razmatra ponude?

Bar pet klubova u ovom trenutku zainteresovano za njegove usluge.

Želi Mejson Maunt da ostane na Stamford bridžu, želi Čelsi da zadrži svog učenika duže od leta 2024. kada mu ističe aktuelni ugovor. Obostrana želja postoji, ne i dogovor. 24-godišnji ofanzivac želi povećanje plate koje bi ga učinilo jednim od najplaćenijih u timu, za sada uprava ne vidi to kao prihvatljivo i razgovori na tu temu su stopirani, izveštavaju ostrvski mediji.

Samim tim, to je signal zainteresovanim klubovima da pokrenu određene korake u pravcu eventualnog transfera. Već smo izveštavali o tome da Liverpul želi Maunta, sada se uključuje još nekoliko kandidata. Želi Mančester Siti svežu krv u veznom redu, takođe smo pisali o tome da bi na leto rado prodali Bernarda Silvu, na listi kandidata da ga zamene na Etihadu su Džejms Medison, Dani Olmo, sada i Čelsijev vezista. Šansu bi mogao da ugrabi i Mančester Junajted, navodno upravo tri pomenuta kluba su i najviše zanteresovani da se uključe u trku.

Interesovanja ima i van Engleske. Prioritet Barselone je pomenuti Silva, u suprotnom bi i oni mogli da se okrenu Mauntu. Situaciju prati i Pariz Sen Žermen koga bi na leto mogla da sačeka rekonstrukcija, ko zna koja po redu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet