EUROFudbalVESTI DANA

Problemi za Srbiju pred Euro: Radonjić neće nastupati za reprezentaciju dokle god je Piksi selektor!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, trebalo bi da u utorak saopšti spisak od 26 igrača na koje računa za Evropsko prvenstvo. Kako prenosi „Telegraf.rs„, na spisku neće biti Nemanje Radonjića, koji trenutno igra za Majorku na pozajmici iz Torina.

Prema navodima, Radonjić je odlučio da se povuče iz reprezentacije dok je Stojković selektor, nezadovoljan svojim statusom u timu. Radonjić je potvrdio ovu odluku:

Tačno je, to je moja odluka – izjavio je za „Telegraf.rs.“

Od dolaska Stojkovića na mesto selektora, Radonjić je bio standardni reprezentativac Srbije. Međutim, nije bio na poslednjem spisku za prijateljske utakmice protiv Rusije i Kipra u martu, a njegova forma u klubu je bila slabija. Iako se našao na širem spisku od 35 igrača zbog povratka u formu i 14 nastupa za Majorku tokom polusezone, Radonjić je na kraju odlučio da se više ne odaziva na pozive reprezentacije dok je Stojković na čelu tima.

Evropsko prvenstvo, koje se održava u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula, biće prvo na kojem će Srbija učestvovati posle 24 godine. Srbija je smeštena u grupu C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom. Prvi meč naš tim igra 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet