FudbalItalija

Matija de Šiljo na žestokom udaru navijača Juventusa

Fudbaler Juventusa Matija de Šiljo našao se na žestokom udaru navijača torinskog kluba, pošto je isplivala informacija da je navodno sarađivao za tužiocima tokom istrage zbog finansijskih malverzacija.

Zvanično, fudbaleri Juventusa su se odrekli četiri mesečne plate 2020. godine kako bi pomogli klubu da pregura krizu uzrokovanu pandemijom. Međutim, to je bila priča za javnost. Znali su od starta da će dobiti novac „ispod stola“, što su potvrdile i poruke na „WhatsAppu“ koje je kapiten Kjelini slao saigračima.

Sporne poruke istražnim organima navodno su pokazali bivši fudbaler Juventusa Matijas de Liht i Matija De Šiljo, koji je i dalje član kluba.

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Matija „propevao“, navijači su ga ozbiljno „uzeli na zub“, nazivaju ga pacovom i „izdajnikom“…

Podsetimo, Juventus je kažnjen oduzimanjem 15 bodova zbog raznih sumnjivih poslova, a postoji mogućnost da budu još drastičnije kažnjeni jer su se pojavili dokazi o navodnim prevarama koje su pravili prilikom ispalata plata igračima tokom pandemije korona virusa.

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet