ABAEvroligaKošarka

Prva glavobolja za novog trenera Zvezde vesti iz Podgorice

Čekaju se detaljnije informacije.

Muku muči Crvena zvezda sa kadrovskim problemima od početka sezone. Neki se tiču fizičke spreme, drugi uloga u timu, treći autoriteta. Ako gro njih Duško Ivanović treba da reši u dogledno vreme, očigledno će ga sačekati i neki na koje ne može da utiče, kao što je bio slučaj i sa njegovim prethodnikom.

Već ispričana priča o opterećenju košarkaša klupskim i reprezentativnim obavezama, dugi periodi bez odmora, sve to dolazi kad-tad na naplatu. Dok crveno-beli čekaju da se vrati oporavljeni tandem reprezentativaca Srbije, Luka Mitrović i Ognjen Dobrić, a Nemanja Nedović i Stefan Marković reše neke probleme koji ih muče od početka sezone, Dalibor Ilić uđe u ritam, ide nova vest za brigu.

Na utakmici protiv Litvanije povredio se Nikola Ivanović. Tokom duela u kome je bio među boljima u redovima Crne Gore povredio je članak u završnoj četvrtini i prema informacijama portala BasketNews, čim je osetio bol, izašao je iz igre i nije se više vraćao. Ostaje samo da se nadamo da crnogorski košarkaš nije ozbiljnije povređen, već da se radi o predostrožnosti.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet