FudbalSrbija

Puača: U ovoj ligi nema lakog protivnika

Voždovac je mandat novog trenera započeo pobedom na domaćem terenu, sada se nada i trijumfu na gostovanju, ekipi Mladosti u Lučanima.

– Raspored je gust i sigurno da bismo voleli više vremena za treniranje i uigravanje, ali momenat kada smo Marko Savić i ja došli je takav da ne možemo da biramo i svesni smo situacije, kako mi, tako i igrači. Želimo da nastavimo tamo gde smo stali na utakmici sa Kolubarom, a to je adaptacija na određene zahteve koji se traže od igrača, njihov dalji razvoj i razvoj igre našeg tima, tako da ćemo vreme koje imamo do utakmice iskoristiti za to. Što se tiče utakmice u Lučanima, naši ciljevi se ne menjaju u zavisnosti od toga da li igramo u Beogradu ili u gostima. Sa istim ambicijama ćemo ući i u tu utakmicu, cilj je da se predstavimo u najboljem mogućem svetlu, da odigramo na maksimumu svojih mogćnosti i da dođemo do tri boda.

Posle lošeg starta i Lučanci pronalaze svoj ritam.

– U ovoj ligi nema lakog protivnika, bez obzira što su neke ekipe na začelju tabele. Neko to jednostavno mora da bude, a sigurno ima određen kvalitet koji na startu takmičenja nije došao do izražaja. Ne bih apostrofirao samo Bojovića, oni imaju nekoliko izuzetno iskusnih igrača koji čine kostur te ekipe, a sa druge strane imaju i mlađe igrače koji su reprezentativci u svojim kategorijama, tako da je Mladost jedna ukomponovana ekipa koja ima kontinuitet u radu, koja ja dugo vremena na okupu i to su njihove prednosti. Siguran sam da će utakmica biti uzbudljiva i kvalitetna.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet