FudbalSrbija

Putinčanin: Oduvek sam cenio Napredak kao veliki klub

Iskusni polivalentni fudbaler odlučio je da se vrati iz Estonije u srpski fudbal te je promovisan kao poslednje pojačanje Napretka ovog leta.

– Rešio sam da se vratim u Srbiju iz porodičnih razloga. Supruga uskoro treba da se porodi i to su trenuci kada želim da budem kod kuće. Imao sam još dve ponude, ali kada je stigao Napretkov poziv, verujte, zavladala je euforija u meni. Oduvek sam cenio Napredak kao veliki klub, osećao se i kao protivnički igrač odlično u Kruševcu. Stadion je mnogo lep, pravi engleski. Uživao sam na terenu, jer ovde je fudbalska publika, koja nagradi i rivala i pomislio sam – biće fantastičan osećaj kada ponesem čarapanski dres i izađem pred te navijače. Drugi, jednako važan razlog, zbog kojeg sam ovde je trener Dušan Đorđević, koga izuzetno cenim. Sarađivali smo već, znam koliko je posvećen i ambiciozan, a i sam sam još željan dobrih rezultata.

Iz zanimljive sportske karijere prisetio se svog boravka u Albaniji.

– Nisam iz sportske porodice i u tom trenutku nisam imao nikog da me posavetuje, da je možda rano za inostranstvo. Ali, imao sam sreće i lepa iskustva nosim iz Dinama, sa kojim sam igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet