FK Crvena zvezdaFK PartizanFudbalSrbijaVESTI DANA

Rade Bogdanović: Zvezda siluje fudbal u Srbiji, Partizan je ruina od fudbalskog kluba

Poznati fudbalski analitičar Rade Bogdanović se tokom gostovanja na Una televiziji dotakao brojnih tema vezanih za domaći fudbal.

On se nadovezao na izjave Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova koji su kritikovali srpski fudbal i najbolje srpske klubove.

“Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov su pre 3-4 godine bili meta moje kritike, ali su dali dva zanimljiva intervjua. Nedavno je Kolarov rekao da nemamo struku i 100 posto je u pravu, jer mi nemamo stručnjake koji će da vode decu da igraju dobar fudbal. Mi radimo sve ‘genski’. Deca su genetski predodređena za sport i na taj talenat oni izguraju svoju karijeru ako neko ima šanse da se rnije dočepa Evrope. Znači, mi struku nemamo.

Što se tiče Matićeve izjave, Crvena zvezda je generator poprilično loše atmosfere u Srbiji. To je jedan fudbalski klub, ako ćemo pošteno i realno, ono što znamo i vidimo, fudbalski siluje ostatak fudbalske Srbije zarad sebe i svojih rezultata. 

Partizan je već onako poprilično jedna ozbiljna ruina od fudbalskog kluba. Dobro, prvi su, ali teško će to izdržati.

Evo, neki dan sedim i gledam. Vidite kako je Zvezda prošla u Evropi. Silna ulaganja, novci, reklame, marketing… Džaba vam novci, moji sinovci. To je sve marketinško silovanje, pretvaranje, bežanje od stvarnosti’‘, rekao je Bogdanović.

Rade je na kraju naglasio da sve ovo ne priča iz neke loše namere.

“Ja nisam zloban, ono što mislim ja ću da kažem, a oni neka razmišljaju da li sam u pravu ili ne. Mislim da sam bio u pravu za svaku reč u posldnje 3-4 godine“, rekao je Rade.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet