FudbalSrbija

Radojičić: Očekujem od svojih momaka da izađu u onom izdanju kako su trenirali ovih nedelju dana

Priliku da dođe do prve pobede u sezoni i pobegne sa začelja surdulički Radnik imaće danas od 19 časova na gostovanju u Lučanima.

– Sigurno da posle pune radne nedelje očekujem od ekipe da reaguje na pravi način. Očekivanja pred ovu utakmicu jesu velika i sigurno je da su i Lučanima preko potrebni bodovi jer se i oni nalaze u istoj situaciji kao i mi i da će na svom terenu tražiti pobedu. Međutim, očekujem od svojih momaka da izađu u onom izdanju kako su trenirali ovih nedelju dana. Zaista sam zadovoljan.

Ekipu sputavaju određeni kadrovski problemi pred put na zapad Srbije.

– Na drugoj strani imamo kadrovskih problema, ne možemo da sastavimo tim na najbolji mogući način. Imali smo problema sa povredama i nismo bili u punom pogonu. Na treningu smo imali svega sedamnaest, osamnaest igrača. Međutim, to ne umanjuje značaj ostalih igrača koji su i spremni i orni, i siguran sam motivisani da naprave pravi rezultat u Lučanima. Daćemo svoj maksimum da vidimo koliki je i taj naš maksimum u ovom momentu dok se ne kompletiramo. Zaista nam to predstavlja problem u organizaciji igre, predstavlja problem u nekim varijantama koje sam želeo da uigram, i tu sam bio sputan, međutim ono što smo pripremali sa momcima sa kojima raspolažemo to ćemo pokušati da sprovedemo u delo i nadam se da će nam to dati pozitivan rezultat u Lučanima. Očekuje nas vrlo teška utakmica, zaista, Lučani su igrali jako dobro kad im je bila potrebna pobeda, ali mi moramo da gledamo sebe i gde se trenutno nalazimo. Propustili smo dosta u ovom toku prvenstva, sigurno je da smo ispustili i pobedu u prethodnoj utakmici. Moramo da napravimo negde brejk i da krenemo za sad ka sredini tabele ili u beg sa dna. To nam je zadatak i želim sa ekipom da se izvučem sa ovog mesta na kojem se trenutno nalazimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet