FudbalSrbija

Radojičić: Ovde sam naišao na srdačnu dobrodošlicu, dobio sam slobodu u svemu

Danas od 18.55. Radnik će u Surdulici dočekati Kolubaru što je prilika za debi novog trenera i za partiju koja nagoveštava bolje dane posle lošeg starta.

– Iako sam ovde nekoliko dana, dovoljno je bilo vremena da se upoznam sa igračima, da vidim šta mogu, kako mogu, ko u datom, sadašnjem trenutku može da pruži najviše i tako ćemo igrače i birati za ovu utakmicu. Svi su tu negde u dobrom ritmu i u dobrom raspoloženju treniraju i to je ono što mi je jako važno. Atmosfera u timu je meni zadovoljavajuća jer ja nikad ne komentarišem šta se dešavalo pre mene i šta će se dešavati posle mene. Jako sam zadovoljan njihovim odnosom prema igri, neka to prebace u nedelju na utakmicu i siguran sam da ćemo već sada postići neki rezultat. To nikad ne može da se naruči, ali sam siguran da ćemo uraditi sve što je u našoj moći već sada da se postigne rezultat da bi smo mogli malo mirnije da radimo, da ne bude totalno „voda u ušima“ za naredne utakmice. Očekujem od momaka da daju sve od sebe, a mislim da po kvalitetu koji poseduju i daju sve od sebe, možemo očekivati pozitivan rezultat.

Raspoložen je Radojičić zbog načina na koji je dočekan na jugu Srbije.

– Ovde sam naišao na srdačnu dobrodošlicu, dobio sam slobodu u svemu i sam ću odlučivati apsloutno o svemu. Po mom dolasku kompletirali smo i stručni štab, imam odlične saradnike i sve ide u dobrom pravcu, tako da se nadam iskreno da će to biti uspešno.

Protivnika ceni i poštuje ali je uveren u dobro izdanje svog tima.

– Što se tiče tima koji nam gostuje, mogu reći da se radi o dobroj ekipi sa sjajnim momcima, dobrim stručnim štabom. Bavili smo se analizom Kolubare onako kako je odigrala ove četiri utakmice pa ćemo se prema tome spremati i formirati sastav, i naravno nadamo se prvoj pobedi u ovoj sezoni.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet