EvroligaKošarkaVESTI DANA

Radonjić: Bez ikakve dileme pred nama je težak zadatak

Nove obaveze za Zvezdu stižu a da se nisu slegli ni utisci sa meča protiv Olimpije.

Utakmica je bila teška i fizički jako zahtevna. Ekipa Armanija je pokazala zašto može da očekuje i više nego prošle sezone kada je igrala na Fajnal foru. Bilo je 40 minuta bespoštedne borbe i sigurno je da je kratak period između dva meča za potpuni oporavak i pripremu.

U Poniru večeras gostuje Monako predvođen Sašom Obradovićem.

Čeka nas duel protiv još jednog tima koji je atletski jako kvalitetan i koji u svojim redovima ima izuzetne individualce koji su kadri da sami dobijaju utakmice. Prvi od njih jedan od najboljih igrača u Evroligi Majk Džejms. Moramo pomenuti i Bejkona, Motejunasa, Tomasa, Anđušića… U dobroj su formi, igraju jako dobro i bez ikakve dileme pred nama je težak zadatak.

Za meč bi trebalo da bude spremna cela ekipa.

Sigurno da posle ovakvog jednog duela ima uvek problema, ali nadamo se sitnih.

Radonjić je još jednom podsetio šta je sve ekipa nedavno prošla.

Previše smo problema imali da bi se razmišljalo o bilo čemu osim o tome da najbezbolniji način izađemo iz svega toga. Imali smo veoma specifične tri nedelje, bili smo bez nekih igrača i 12 dana, morali su strogo da miruju. Gotovo čitav tim je bio van trenažnog procesa. Najznačajnije nam je bilo i jedino prirodno da razmišljamo o tome kako da se vratimo.

Šef struke se nada podršci navijača i večeras.

Naravno da nam je značajno da imamo podršku. Juče je bila sjajna, protiv jednog od najboljih timova u ligi. Imali smo šansi da napravimo dobar rezultat, a to je uz njihovu podršku uvek moguće. Verujem da će sutra doći da nam pomognu, jer je to manje više isti nivo meča kao juče.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet