FudbalItalija

Radonjić: U Torinu živim najlepši deo moje karijere

Kakvu je konekciju vihorni vezista ostvario sa navijačima Torina dovoljno govori to što su mu posvetili transparent koji aludira na Dijega Maradonu.

Transparent me je dirnuo u srce i zbog toga sam im vrlo zahvalan, jer mi se to nije nikada dogodilo. Komplimenti mi prijaju, ali ja više volim da radim u tišini i da slušam trenera. U Torinu živim najlepši deo moje karijere, jer igram dosta i osećam da sam protagonista.

Izrazio je Radonjić oduševljenje boravkom na severozapadu Italije u intervjuu Gazeti.

Srećan sam jer u Torinu pronalazim stvari koje su mi potrebne: kontinuitet i golove. U poslednjih par sezona nisam igrao mnogo, a onda se moj put ukrstio sa Torinovim i Juirićevim i osetio sam se kao važan igrač. Bio mi je neophodan ambijent kao što je u Torinu. Približavamo se Mundijalu i zadovoljan sam kako mu se primičem. Sada mislim samo na šampionat, a na Mundijalu bi trebalo da budem. Nadam se…

Otkrio je i da je letos po svaku cenu hteo da pređe među Bikove.

Tokom leta sam rekao mom menadžeru: hoću da pređem samo u Torino. Svidela mi se ideja da se vratim u Italiju i da radim sa Jurićem. Pre nego što sam potpisao ugovor Jurić me je pozvao i rekao mi da sam mu potreban. U Torinu sam našao klub koji me je stavio u centar i to je bilo presudno. Toliko sam želeo da igram za Torino da sam se odrekao dela plate koji mi je garantovao moj prethodni ugovor.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet