ABAKošarka

Radonjić: Uradili smo ono što nam je bilo najvažnije

Uz dosta muke Zvezda je slomila otpor Mornara.

Uradili smo ono što nam je bilo najvažnije, stigli do nove pobede. Utakmica u okolnostima koje nisu nnimalo jednostavne, posle svega što smo prošli u januaru, pa utakmica gde energetski nismo bili tako dobri. Bilo je potrebno da dobijemo meč, ali morali smo da razmišljamo o mnogim stvarima tokom suseta što nije bilo lako. Što se tiče statusa pojedinih igrača, minuta. Ono što je bilo, ostavilo je traga. Imali smo 26 asistencija, nešto više šutnutih trojki nego što je trebalo, ali držali smo stvari do kraja. Sada treba pažljivo praviti plan za utakmicu protiv Olimpije. Ne možemo da gledamo dalje od toga, čekamo da vidimo u kakvom će stanju biti igrači.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Davidovac, mnogi su konstatovali da mu je ovo partija sezone pogotovo što je u odsustvu Kuzmića morao da igra takozvanu lažnu peticu.

Da li je najbolja ili ne, može da se diskutuje. Tražili smo neka rešenja, nismo smeli da rizikujemo sa Kuzmićem koji je imao manju povredu. U krajnjoj liniji opet moramo da sagledamo situaciju sutra i vidimo šta može da se napravi do meča sa Olimpijom.

Ekipa je i dalje u specifičnom stanju, trenažni proces zahteva novo prilagođavanje posle pauze.

Nije to ni trenažni proces što smo mi imali, a vodili smo računa o pojedincima zbog odsustva koje su imali. Ovo što nam se desilo je krajnje atipično za ovu fazu sezone i izaziva krajnju dozu opreza. Neki su pauzirali, bez ikakvog treninga bili i po 12 dana. Jako je to nezgodan period, nemaš prave treninge, a treba da igraš i vodiš računa o svemu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet