EngleskaFudbalTransferi

Rafalna paljba Notingema, dovešće skoro kompletan novi tim!

Neverovatan broj transfera.

Teško da smo skoro prisustvovali ovakvoj sceni, povratnik u elitni rang engleskog fudbala mogao bi da promeni skoro ceo tim ovog leta. Notingem je već doveo 11 igrača, uskoro će biti ozvaničen je još jedan novajlija, nakon toga bi Stiv Kuper mogao da dobije još četiri nova fudbalera. Ako se sve realizuje do kraja, mogli bi Šumari da dovedu čak 16 novih igrača što na ovom nivou fudbala nije skoro viđeno.

Svakog časa trebalo bi da bude ozvaničen Remo Frojler, pše Fabricio Romano. Sredina terena ojačana je već dolascima Orela Mangale i Luisa O’Brajena, uskoro će im se pridružiti i iskusni Švajcarac za koga će Atalanti biti plaćeno devet miliona evra plus bonusi. Frojler tako posle šest godina napušta Bergamo a sa novim klubom će potpisai trogodišnji ugovor. No, on on možda i neće biti jedini koji će se iz redova Boginje preseliti među Šumare pošto bi istim putem mogao da krene i Ruslan Malinovski. Ukrajinac ima sjajnu sezonu iza sebe, ušao je u poslednju godinu ugovora i trenutno razmatra ponude nekolicine engleskih i italijanskih klubova među kojima se Notingem trenutno ističe kao bar za nijansu najozbiljniji kandidat.

Tu svakako neće biti kraj pojačanjima, pomenuti Romano potvrdio je pisanje Džona Persija sa Telegrafa. Pored Frojlera i pomenutih ranijih pojačanja na sredini terena, očekuje se dolazak Šeika Kujatea. Iskusni Senegalac bez kluba je nakon što se rastao sa Kristal Palasom te će se na Siti Graund preseliti kao slobodan igrač.

Napad bi trebalo da pojača Emanuel Denis. Nigerijac je bio jedna od retkih svetlih tačaka u igri Votforda prošle sezone te nije ni čudo da je izabran kao pojačanje. Uz njega, ranije pristigle Avonjija i Lingarda, možda i Malinovskog, oslonac u napadu bi trebalo da bude i Hvang Ui-Jo. Prema pisanju L’Ekipa, Notingem je poslao Bordou ponudu vrednu 4+1 milion evra za korejskog napadača koji je prošle godine bio jedan od retkih fudbalera u dobroj formi. Ušao je u poslednju godinu ugovora, svakako ne vidi sebe u drugoj francuskoj ligi te je prema natpisima ovog portala ta ponuda i prihvaćena.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet