ATPTenis

„Ranije mi se nije sviđao Đoković, ali…“

Žan-Rene Lisnar, bivši trener Danila Medvedeva, podržao je Novaka Đokovića.

On je iskoristio priliku da prokomentariše čitavu situaciju oko koronavirusa i ograničenjima sa kojima Novak ima problema čitave 2022. godine.

Lisnar se pre svega osvrnuo na priče oko toga da li će Đoković u januaru igrati u Melburnu ili ne.

– On je Superović. Ako ne igra na ovom turniru, šta će biti sa njim? Stradaće turnir. Borio se samo zasvoja prava i mislim da je u pravu – rekao je on i dodao:

– Ranije mi se nije sviđao, ali što je ova situacija dalje išla, to sam imao više simpatija prema njemu. On je jedini u svetu tenisa koji stvari može da nazove pravim imenom i da radi šta hoće.

Novak ima veću šansu da digne glas nego mlađi teniseri.

– Lakše je Novaku nego mladim teniserima, jer je osvojio sve moguće. Da ima 20 godina, da je na početku, situacija bi bila drugačija. Može da priušti sebi ono što niko drugi ne može.

Na kraju je isprozivao US Open, tačnije Ameriku, zbog toga što Đokoviću nije bio dozvoljen ulazak u zemlju.

– Čitava situacija oko Kovida je čisto licemerje. Đoković nije mogao da igra na US openu iako u samim SAD odavno ne postoje ograničenje. Ali je za strance vakcinacija obavezna. Zašto pati? Zato što političari ne vole kada je osoba poznata i radi nešto protiv njih – zaključio je nekadašnji trener ruskog tenisera Danila Medvedeva.

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet