FudbalSrbija

Rastavac: Kup je takmičenje u kom imamo najveće ambicije

Fudbaleri Vojvodine vezali su dva trijumfa u Mozzart Bet Super ligi i u boljem raspoloženju se okreću svom prvom izazovu u Kupu gde gostuju Grafičaru.

Kup je takmičenje u kom imamo najveće ambicije. Idemo u goste lideru Mozzart Bet Prve lige, znamo da je u pitanju tim sastavljen od mladih i iskusnih igrača, vole da deluju napadački. Naš zadatak je da se nametnemo kao tim iz višeg ranga i predstavimo kao dominantna ekipa, koja će pronaći način da od početka stavi utakmicu pod kontrolu. Grafičar zna da igra fudbal, što pokazuju  rezultati. U poslednje dve utakmice došli smo do daha, pokazali kvalitet i snagu, i verujem da ćemo ostvariti plasman u narednu rundu.

Zna se kako se ove godine može do Evrope kroz Kup a kako kroz ligu, međutim, Rastavac ne želi da se bavi kalkulacijama.

Nismo se bavili računicom, to bi značilo kalkulacije, a ne želimo da se bavimo njima. Imamo ideju kako želimo da igramo i verujemo da može da nas odvede tamo gde želimo, bez obzira na takmičenje. Naša želja je da na terenu prikažemo način kojim želimo da igramo i pobeđujemo, i tim putem i hoćemo da idemo ka cilju.

Raduje se šef struke zimskim pripremama o kojima se polako govori.

Siguran sam da će pripreme biti važan faktor u razvoju, stabilizaciji i pripremanju celokupne ekipe. Neki igrači došli su tokom priprema i nakon što je počelo prvenstvo, a imali su važnu ulogu u timu. Verujem da će ova pauza nama kao timu i kao klubu biti veliki prostor za rad koji treba da iskoristimo kako bi trebalo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet