FudbalSrbija

Rastavac: Mi smo ekipa koja ništa ne uzima, već osvaja

Imperativ je da Vojvodina osvaja bodove na svom stadionu, to pogotovo važi u situaciji kada im gostuje poslednjeplasirani Radnik sutra.

Konferenciju bih počeo pozivom navijačima da dođu u što većem broju da nas podrže. Mi smo ekipa koja ništa ne uzima, već osvaja, što znači borbu u kojoj dajemo sve od sebe i za to nam je neophodna podrška sa tribina. Što se tiče same utakmice, neće nam biti lako, jer je ekipa Radnika napravila određene promene i pojačala se, što pokazuje i njihov bodovni saldo u prethodnim utakmicama. Imaćemo ispred sebe protivnika koji želi da napravi iznenađenje i naš zadatak je da to onemogućimo, a to ćemo postići na način da budemo dovoljno agresivni i defanzivno i ofanzivno, da ih što češće ugrožavamo, trošimo i dođemo u situaciju da osvojimo sva tri boda.

Ne opterećuje se Rastavac time što Novosađani u poslednje dve utakmice nisu uspeli da savladaju Surduličane.

Mene ta tradicija definitivno ne opterećuje. Uvek gledam unapred i svoje ciljeve i rešenja tražim u onome što dolazi. Mislim da smo mi u ovom momentu kvalitetniji tim od Radnika i na nama je da to pokažemo na terenu. Prema tome, nema razloga ni da kolektiv bude opterećen nekim negativnim rezultatima iz prošlosti. Uspeh će nam doneti samo naš trenutni rad.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet