FudbalSrbija

Rastavac: Mislim da idemo u dobrom smeru, da držimo svoj put

Tri vezana remija, četiri u poslednjih pet kola, sigurno da nisu rezultati koji zadovoljavaju Vojvodinu, zbog toga je imperativ pobede protiv niškog Radničkog još veći.

– Ispred sebe imamo jedan adekvatan i pravi izazov u koji ulazimo fokusirani da ostvarimo svoj cilj, a to je pobeda. Radnički je kvalitetan protivnik koji je pokazao u dosadašnjem delu sezone da je sposoban da svakom može da postigne gol. S druge strane, Radnički ima oscilacije i padove u igri, kada su praktično i svi rivali uspevali da ga ugroze. Naša ideja je da svoj kvalitet u napadu i odbrani podjednako pokažemo, da možemo i da ih ugrozimo i da se odbranimo. U meč ulazimo sa jasnom idejom, da nam neće biti lako, ali i da isto tako verujemo u svoje sposobnosti.

U tim se vraćaju Nikolić i Simić, Malbašić je i dalje odsutan, a kako ističe Rastavac posebnog pritiska pred ovu utakmicu nema.

– Nisam opterećen time da mi neku određenu utakmicu moramo da pobedimo po svaku cenu, više sam fokusiran na to da mi treba da osvajamo bodove u kontinuitetu. Svestan sam da će biti utakmica na kojima ćemo na papiru mi biti favoriti, a nećemo uspeti da pobedimo i da će biti onih u kojima nećemo biti favoriti, ali da ćemo osvojiti bodove. Mislim da idemo u dobrom smeru, da držimo svoj put, na kom mora da bude oscilacija i pozitivnih i negativnih, a mi želimo da bude više onih pozitivnih.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet