FudbalSrbija

Rastavac: Mislim da spremni dočekujemo prvenstvo

Fudbaleri Vojvodine završili su glavni deo priprema pred nastavak sezone, šef struke sumirao je urađeno u opširnom intervjuu MozzartSportu.

Zadovoljan sam, pre svega, time što smo ispunili plan koji smo zacrtali pre dolaska na pripreme. Imali smo ideju da malo stabilizujemo našu igru, da očvrsnemo i budemo agresivniji, da više napadamo i da se bolje branimo. Mislim da smo u svemu tome uspeli. Takođe, povećali smo broj automatizama koji dobro funkcionišu u igri. Najsrećniji sam zbog toga što nema nekih povreda i što su svi ispunili ono što je i trebalo da se odradi u ovom periodu. Od šest mečeva, skoro svi igrači su učestvovali u njih pet, a i bio je neki plan da ove utakmice maksimalno iskoristimo za uigravanje tima. Mislim da spremni dočekujemo prvenstvo i čestitam igračima na trudu i radu koji su pokazali u prethodnih petnaest dana.

Očekuje Rastavac da će mu ekipa biti mnogo konkurentnija posle pauze.

Izdvojio bih tu dve stvari… Prvo, očekujem zreliju igru, a drugo i povećanu agresivnost. Verujem da ćemo biti bolji, osećalo se da nam je nedostajalo rutine, koja se tiče kontinuiranog igranja iste ekipe u istim zahtevima, a sad smo taj segment zadovoljili.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet