FudbalSrbija

Rastavac: Moja ocena je da se vidi progres u svemu

Ekipa Vojvodine savladala je UTA iz Arada rezultatom 2:1, što je treća pobeda novosadskog kluba u Sloveniji, posebno raduje vidljiv kontinuitet navalnog dela tima.

– Ono što je dobro jeste da smo stvorili veći broj šansi, pa je i realizacija mogla da bude bolja. Ali, raduje me što smo imali i znatno veći broj tih napada iz kojih smo dolazili do prilika. Organizovaniji smo i agresivniji, sa loptom i bez nje, kada je to popustilo, primili smo gol, ali ne mogu da kažem da i u tom periodu nismo bili dobri. Sve u svemu, zadovoljan sam.

Rastavčeva ekipa je juče primila prvi gol na pripremama.

– Poslednja linija je osetljivi deo tima, za uigravanje je potrebno vreme, upoznavanje, a mi to još uvek nemamo. Radićemo na tome da budemo bolji i da se uigramo. Ovako kako izgleda u ovom momentu, sigurno da nije dovoljno dobro.

Protivnik na poslednjoj utakmici biće Mura.

– Imamo još dosta da radimo do poslednje utakmice, odradili smo određene mini cikluse, ostao je još završni. Najpre da se sutra odmorimo i da potom nastavimo dalje. U poslednjoj proveri biće podeljeni minut, ali neki igrači će igrati više nego do sada. Moja ocena je da se vidi progres u svemu, ono u čemu treba da dobacimo je daleko više nego što je trenutno, ali u ovom trenutku, ne možemo da očekujemo više.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet