FudbalSrbija

Rastavac: Očekujem dobru fudbalsku predstavu iz koje ćemo, nadam se, mi izaći kao pobednici

Uspela je Vojvodina da veže dve pobede u Mozzart Bet Super ligi i u boljem raspoloženju ide na gostovanje Spartaku sa kojim je u ranoj fazi sezone remizirala na Karađorđu.

– Ovo je utakmica u koju ulazimo sa željom da se na neki način osvetimo za onu prvu utakmicu za koju verujemo da smo zaslužili da pobedimo, a nismo uspeli. Imamo dozu izražene želje da u ovom meču dođemo do tri boda. Spartak ima dobru ekipu, odlično je vođena, neće nas zavarati njihova rezultatska kriza jer nekada rezultati nisu pravi pokazatelj. Svesni smo da moramo da odigramo najbolje što umemo, da u odbrani osujetimo napade Srećkovića, Krstića i igrača koji se ubacuju iz drugog plana, a da u napadu budemo dovoljno kvalitetni i agresivni i da ugrozimo Manojlovića koji je bio odličan u prvom meču. Iza nas je jedan pobednički niz i mi težimo da ga nastavimo. Imamo još tri utakmice, u fokusu je uvek prva sledeća, a prema informacijama koje sam dobio čeka nas teren u dobrom stanju i zato očekujem dobru fudbalsku predstavu iz koje ćemo, nadam se, mi izaći kao pobednici.

Skorašnja tradicija je na strani Subotičana.

– Što se tiče negativnog bilansa sa Spartakom, Vojvodina vuče neke repove, te ima razne neke negativne nizove, i ja samo mogu da kažem da ćemo i na ovoj utakmici ići da se borimo za svaku loptu, sa željom da pobedimo protivnika. Taj pristup može da nam donese pobede u utakmicama u kojima mi imamo neku negativnu tradiciju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet