FudbalSrbija

Rastavac: Postoje svi preduslovi da pokažemo svoje pravo lice

Vojvodina je izašla iz rezultatske krize ali sada treba potvrditi da je ona prošlost, u takvom raspoloženju se dočekuje gradski derbi sa ekipom Mladost GAT.

– Pred nama je jedna utakmica u kojoj imamo obavezu da se pokažemo kao apsolutno dominantan tim. Neće nam to biti lako, ali postoje svi preduslovi da pokažemo svoje pravo lice. Verujem da ćemo uz podršku velikog broja naših navijača i uspeti u našoj nameri i da ćemo upisati još jednu značajnu pobedu.

U prošlom duelu ovih ekipa, Rastavčeva je kao formalni gost deklasirala ovog rivala.

– Mislim da će ovo biti drugačija utakmice od one prve, i zbog igrača koji su nastupali u prvoj, ali i zbog aspekata igre u našem prvom duelu. Mladost je u boljoj formi nego na početku sezone, a sa druge strane i mi želimo da ponovimo naše pozitivne stvari iz prethodne. Tempo utakmice zavisiće od toga koliko mi budemo stvarali šanse za gol. Nadam se da ćemo uspeti na vreme da otvorimo utakmicu i da će ići onim tokom koji nama odgovara.

Sastav će biti u magli do početka utakmice.

– Tokom ove nedelje imali smo određenih problema sa stomačnim virusom. Neki su već preležali virus, neki danas nisu trenirali, ali siguran sam da će oni koji budu na raspolaganju pokazati da na njih možemo da računamo.

Upitan je Rastavac da li je sada već pri kraju polusezone stvorio jasnu sliku o ulogama u timu.

– Mogu da kažem da smo u sličnoj situaciji, sa različitim problemima na početku i na kraju ove polusezone. U početku smo tražili tih 11 koji će zajedno najbolje da funkcionišu, a drugi deo polusezone, zbog zgusnutog rasporeda, pokazao nam je da su određene rotacije neophodne. Jasno je bilo da nećemo gledati uvek istih startnih 11, ali smo bliži ideji kojih su to najboljih 11 na terenu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet