FudbalSrbija

Rastavac: Verujem u naš rad

Kao što je šef struke tražio, fudbaleri Vojvodine su ispunili, bod sa stadiona Rajko Mitić potvrdili su prvom pobedom u polusezoni, ubedljivom protiv Kolubare.

– U drugom poluvremenu smo tek došli do naše igre, da budemo agresivni i brzi onoliko koliko želimo i to nam je dobar model za ubuduće. Čestitam igračima na tome što su pružili. Raduje me deo i u prvom i u drugom poluvremenu da smo bili fokusirani i da nismo upadali u neke kritične situacije, što mi daje jasne signale da sazrevamo kao ekipa. Verujem u naš rad i vreme koje provodimo zajedno. Gostima želim sreću u nastavku prvenstva i hvala navijačima koji su došli danas da nas bodre od početka do kraja utakmice.

Zadovoljan je Rastavac što su se njegovi igrači prilagodili i na drugačiji stil igre.

– Pomerili smo težište ka napred i dogovorili smo da prihvatamo tu igru sa rivalom na leđima i da se držimo svog plana. Napravili smo sitne korekcije i najvažnije je da je nakon toga prvi gol pao na vreme, jer nam je on doneo mirnoću i staloženost. I jedan i drugi model koji smo prikazali u prošlom i ovom kolu je naš. Moramo da se prilagodimo situaciji i u odnosu na to ko nam je protivnik. Mi želimo da budemo agresivni i da budemo još agresivniji u nastavku sezone.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet