FudbalSrbija

Rastavac: Verujemo da možemo da nastavimo da se razvijamo i dalje i da igramo sve bolji fudbal

Dva vezana domaćinstva, dve vezane pobede za Vojvodinu, posebno može da raduje ova nad Voždovcem koji se pokazao kao ozbiljan takmac.

Voždovac je imao nameštenu igru i poziciono su jako dobro delovali. Imaju kontinuitet u korišćenju određenih automatizama koji je značajniji nego naš i videlo se da je teško tome parirati. Tražili smo svoj momenat kad ćemo malo više to da razbijemo. Sticajem okolnosti došlo je to sa nešto većom agresijom, sa izmenama tokom drugog poluvremena i sa tim da su se protivnici malo iscrpili. Mislim da je to posebno bilo značajno za nas. Međutim, mnogo mi je značajnija stvar što sam video dozu zrelosti u određenim fazama igre, u odnosu na prethodne utakmice, posebno u trenucima kad smo podređeni.

Heroj pobede je debitant, Nikola Čumić.

Debi je bio kao iz bajke. Ono na šta sam fokusiran jeste to kako da nastavimo da razvijamo i koristimo Nikolu Čumića i da postane što svrsishodniji deo naše igre. Ovu utakmicu ne treba posebno komentarisati, jer od ovog bolje ne može, ali s druge strane neophodno je ostati na zemlji i ići putem koji je zacrtan uopšte njegovom idejom da dođe u Vojvodinu.

Lepu fudbalsku atmosferu uveličalo je i prisustvo reprezentativne delegacije na čelu sa Draganom Stojkovićem.

U najavi meča sam rekao da je Voždovac ekipa koju da biste pobedili morate sve najbolje iz sebe da izbacite, a mislim da se to nama i desilo. Utakmica je bila sadržajna sa svih aspekata i interesantna za publiku. Pokazala je sve ono lepo što fudbal može da donese. Zahvalio bih se i selektoru Draganu Stojkoviću, koji je sa svojim stručnim štabom prisustvovao utakmici i verujem da smo na lep način odgovorili na taj gest. Uveren sam da ovu utakmicu ne bismo dobili bez ovakve podrške navijača, oni nas nose. Imamo domaćinski osećaj i u gostima, jer i tamo dolaze da nas podrže u velikom broju i oseća se pozitivna energija, koja je veliki podstrek. Da bi se pobedio Voždovac kao izuzetno kvalitetna ekipa, neophodno je da se sve kockice slože i drago nam je što je tako bilo danas. Verujemo da možemo da nastavimo da se razvijamo i dalje i da igramo sve bolji fudbal.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet