FudbalSrbija

Rastavac: Voleo bih da Vojvodina u svakoj utakmici izgleda ovako

Posle dve startne pobede Vojvodina je remizirala, regionalni derbi sa Spartakom na Karađorđu završen je najnepopularnijim rezultatom.

– Čestitam kolegi na bodu koji nose u Suboticu. Posle Veljka Simića, mislim da je večeras najbolji igrač utakmice bio golman Spartaka. Sa moje tačke gledišta, mogu da kažem da smo odradili sve kako treba. Bukvalno sve. Ambijent je bio za desetku, podrška navijača, sveukupna atmosfera sa gostujućim navijačima, igra našeg tima, ofanziva, stvaranje šansi, čak i gol… Voleo bih da Vojvodina u svakoj utakmici izgleda ovako.

Domaćinu je pred kraj prvog poluvremena poništen gol na intervenciju VAR sobe.

– To jeste bio šok, ali srećna okolnost je bilo to što smo neposredno nakon toga imali pauzu ispred sebe, pa smo imali priliku da se pripremimo i fokusiramo na drugo poluvreme. To jeste uticalo na igrače, ali ne mogu da kažem da nas je onesposobilo, jer i u drugom poluvremenu smo uspeli da napadamo, stvaramo šanse i budemo agresivni. Mislim da smo pokazali dobru stranu i da nas to nije izbacilo iz koloseka.

Smatra Rastavac da će kroz vreme njegova ekipa jačati mentalno.

– To je proces na kojem se radi, a do kojeg se dolazi sa iskustvom i navikom da morate da pobeđujete. Mi smo sebe doveli u situaciju da smo u prilici da pobeđujemo, dominiramo i da želimo da pobedimo svakog protivnika, bez obzira na to gde igramo i to će biti teret sa kojim ćemo morati da se nosimo. Verujem da ćemo rasti i sazrevati kako vreme bude odmicalo i da ćemo se sve lakše nositi sa time.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet