KošarkaSrbija

Rebrača: Iluzorno je sumnjati u Pešićevo znanje

Legendarni reprezentativac naše zemlje izuzetno je zadovoljan što je košarkaška reprezentacija izborila plasman na Svetsko prvenstvo, pozdravio je napor svih igrača koji su prošli kroz nacionalni tim.

– Svaka čast našim momcima, koji su se odazivali i dolazili tokom klupske sezone i pomogli reprezentaciji da se plasira na Svetsko prvenstvo. Većina njih verovatno neće biti u timu za Svetsko prvenstvo, ali ruku na srce, nisu na nivou jednog Jokića, Bogdanovića, Micića i ostalih. I zato nije u redu da im se nalaze mane što su odigrali ovako ili onako. Na svakoj utakmici igrao je drugačiji sastav, borili su se momci koliko su mogli u datom trenutku. Nije nimalo lako snaći se u svemu tome, a bilo je vrlo malo dana za pripreme.

U razgovoru za Sport Klub naglasio je Rebrača koliko je bilo teško selektoru Pešiću da u takvoj situaciji napravi nešto.

– Mnogi kritikuju i selektora Pešića, a tek koliko je on imao težak posao da sve to uklopi u takvim otežavajućim okolnostima. Iluzorno je sumnjati u njegovo košarkaško znanje. Kari je stručnjak koji je osvojio sve i sa našom i nemačkom reprezentacijom, sa vrhunskim klubovima… Ako on ne zna svoj posao, ne znam ko zna. Ali mnogi su skloni da olako nekog osuđuju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet