eSports

Regionalna eFootball liga dolazi na TV Arena Esport!

Balkan se uoči nove nedelje sprema za epski, a prvi u nizu esports događaj, pod pokriviteljstvom i u organizaciji BEO asocijacije i TV Arena Esport! Ovo jedinstveno takmičenje doneće skup najboljih klubova i e-fudbalera sa čitavog našeg područja!

Sa 12 klubova, iz 6 zemalja i sa 64 igrača – kvalitet ne sme i ne može izostati – dok će klubovi poput Partizana, Crvene zvezde, OFK Beograda, Budućnosti, Pelistera, Maribora doneti jaku konkurenciju i napetost na virtuelni teren.

Gotovo svaka utakmica iznedriće uzbudljive trenutke, virtuozne poteze, ali i poneki neočekivani ishod.

Produkcijski deo zadužiće TV Arena ESPORT i sve akcije iz virtuelnog sveta, kako to obično i biva kada je Relog studio iz Beograda u pitanju, preneće na vrhunski način pravo u vašu dnevnu sobu. Nemojte propustiti ni sekundu, jer naši stručnjaci komentarišu i prate svaki potez. Najbolji potezi i najbitnija dešavanja biće vam dostupna po završetku mečeva online, kao i svi rasporedi.

Ako ste strastveni ljubitelj esporta i fudbala ili samo tražite nešto novo i uzbudljivo za praćenje, prva sezona EPC lige u eFootballu na kanalima TV Arena ESPORT je nešto što ne smete propustiti!

Vidimo se na TV Arena ESPORT, ekskluzivno i svakog ponedeljka od 20h.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet