Fudbal

Reprezentativac Brazila jedva preživeo pljačku

Desni bek Totenhema i reprezentativac Brazila, Emerson Rojal, preživeo je oružanu pljačku u gradu Amerikana u saveznoj državi Sao Paulo.

On je u domovinu došao na odmor te je tako bio u noćnom klubu. Na izlasku iz njega prepoznao ga je policajac koji nije bio u službi i zamolio ga je za fotografiju.

Emerson mu je ispunio želju i popričao je sa njim. Nakon razgovara sa fanom, fudbaler se zaputio do svog automobila na parking. Tamo mu je prišao pljačkaš, oteo mu sat i lančić te sa pištoljem uperenim u njega zatražio ostale dragocenosti. To je primetio policajac, koji je izvadio svoj pištolj te potrčao prema parkingu kako bi odbranio Emersona. Došlo je do razmene vatre između pljačkaša i policajca, a tom prilikom ispaljeno je 29 metaka.

Napadač je pogođen te je odvezen u bolnicu. Policajac je prošao bez povreda. Rojal se sakrio prilikom pucnjave i izbegao je metke.

„U krugu porodice smo se zabavljali u klubu i na izlasku iz njega video sam sve što se dogodilo. Bila je to scena iz horora, koju ne bih poželeo nikome“, rekao je otac fudbalera za „Globo Esporte.“

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet