FudbalLiga konferencijaSrbijaVESTI DANA

Rikardo: Najveći san je osvajanje prvenstva

Partizanov najbolji strelac u razgovoru za klupsku televiziju određeni deo vremena posvetio je stvarima koje mu smetaju u Mozzart Bet Super ligi.

Želimo da pokažemo ljudima u Srbiji kako igramo u Ligi konferencije, ozbiljnoj ligi, sa ozbiljnim ljudima. Tamo se ne dešavaju stvari koje se dešavaju u domaćem prvenstvu. Čak i sada protiv Nice, okej, sudija je napravio grešku ali njegova prva odluka je bila da svira penal. Naravno, kada je video da je pomoćnik podigao zastavicu uvažio je odluku i dosudio ofsajd. Tamo nema VAR-a, dok u domaćem prvenstvu ima. To je velika sramota za domaću ligu, ne želim da zvuči kao opravdanje, protiv Javora nismo igrali dobro i to priznajem, ali ne možeš da sviraš penal na takav način i da nećeš uopšte da pogledaš VAR! Pogledaj, pa ako proceniš da je penal sviraj, nije nikakav problem. Potom i faul nad Vujačićem, ista situacija, protivnički igrač uopšte ne gleda loptu, drži ga sa obe ruke. Ludilo, zaista ludilo, i takav odnos stvarno traje predugo… Lako je reći sa strane Partizan je izgubio ili odigrao nerešeno, ali pogledajte samo šta se dešava na utakmicama. To treba da se sredi, da se suđenje podigne na viši nivo, jer je sramota je za zemlju kao što je Srbija da se dešavaju takve stvari.

Lepša strana razgovora je ta da je Rikardo istakao šta bi video kao krunu svog boravka u Humskoj.

Najveća želja dok sam u Partizanu mi je da osvojimo titulu. Nikakva Liga konferencije, pa ni Liga šampiona ne može to da nadoknadi. Najveći san je osvajanje prvenstva i mi ćemo davati sve od sebe dok to i ne ostvarimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet