KošarkaSrbija

Ristić: Ne krećemo od nule, sada znamo naše uloge

Poziv je i na ovo reprezentativno okupljanje zaslužio centar Fuenlabrade.

– Okupili smo se u ponedeljak u malo manjem broju, a ostatak igrača nam se priključio u utorak nakon klupskih obaveza i već smo krenuli sa radom. Tu je većina momaka koji su bili u novembarskom prozoru, manje – više se poznajemo. Znamo jedni druge, a sada nam preostaje da poradimo na našim principima, da vidimo kako ćemo da odigramo u napadu i odbrani.

Naredni protivnik je Slovačka.

– U petak nas već očekuje prva utakmica protiv Slovačke. nismo još uvek imali prilike da pričamo o njima, ali poslednja utakmica protiv Letonije, dosta su je namučili, imali su egal završnicu. Maksimalno spremno i ozbiljno ćemo ući u taj meč, imamo još vremena da se pripremimo. Nadam se da ćemo biti 100 posto spremni.

Ristić očekuje da će ovoga puta biti vidljiv timski napredak.

– Svi momci koji su došli imaju veliku želju da igraju i predstavljaju našu reprezentaciju. To je za sada najbitnije, da smo svi motivisani i spremni da što pre prikupimo principe selektora Svetislava Pešića. Napravili smo bazu, što tiče našeg napada i odbrane. Ne krećemo od nule, sada znamo naše uloge i šta se od nas očekuje. Sada će biti lakše.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet