FudbalSrbija

Rogan: Ne treba ni da ističem kakva čast je biti deo reprezentacije Srbije

Mladi bek Čukaričkog zaradio je poziv novog selektora Orlića, Gorana Stevanovića. Isti je došao nakon odlične partije protiv TSC-a.

– Debitant sam na spisku mlade selekcije, do sada sam bio pozivan u mlađe kategorije, poslednji put u selekciju do 20 godina. Tada sam bio strelac u pobedi protiv Italije u gostima, možda me je ta partija, kao i ovih nekoliko u Čukaričkom, preporučila novom selektoru. Većinu momaka izuzetno dobro poznajem, neće biti problema sa uklapanjem, a ne treba ni da ističem kakva čast je biti deo reprezentacije Srbije.

Pre toga, Brđani imaju još jednu obavezu u prvenstvu, meč sa Vojvodinom koja je u krizi a ceh je platio trener.

– Izuzetno bitan meč za nas. Naravno da nas ne zavarava pozicija našeg sledećeg rivala, činjenica da su vezali četiri poraza i smenili trenera. Vojvodina je veliki klub, ima odlične mlade, ali i sasvim dovoljno iskusnih igrača i znamo da nam u Novom Sadu uopšte neće biti lako. Ali, ambicije su jasne, da osvojimo tri boda, i da se dodatno učvrstimo na trećoj poziciji na tabeli. I da nastavimo svoj evropski put, da što pre obezbedimo plasman na međunarodnu scenu. Dobro se sećam prvog našeg meča na Banovom brdu, bili smo bolji, ali je njihov golman činio čuda, tako da smo osvojili samo bod.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet