EngleskaFudbal

,,Ronaldo se neće promeniti“

Nekadašnji fudbaler Junajteda, Roj Kin, komentarisao je sve što se dešavalo sa Portugalcem zaključno sa utakmicom protiv Totenhema.

– To je uvek izazov. Znaš šta on može da uradi na terenu, ali moraš da gledaš i šta radi van terena. Videli smo da je prošle nedelje bio odsutan nekoliko dana. Ako je to uradio bez dozvole, onda je van kontrole i menadžer mora da stavi tačku na to i da kaže da je to neprihvatljivo. A čujem da je to i nekoliko drugih igrača radilo prethodnih meseci. Sa stanovištva trenara i kluba – to je neprihvatljivo. Ali, mora jasno da se kaže svakom igraču koji je zdrav i u formi – mora da igra. Jer Junajted juri mesto u top četiri, mora da se gleda šira slika. Ali, ovde menadžer verovatno misli – samo moram da preguram nekoliko narednih meseci. Naravno da će probati da bude u top četiri, da će probati da pobedi Atletiko. Ali neće se zamarati širom slikom, samo gleda da izgura svaki meč.

Temperamentni Irac smatra da je Rangnik trenutno u nelagodnoj situaciji.

– Ronaldo se neće promeniti. On će te izazivati. To rade veliki igrači. Ali, zato moraš malo da ukrotiš njihov ego, ali takođe i da im jasno staviš do znanja ko je menadžer. Ali kada imaš ugovor, to nije lako. Mi sedimo ovde i lako nam je da kažemo – reši to. Ali kada se suočavaš sa tako jakim ličnostima, a imaš ugovor na samo nekoliko meseci igrači će to koristiti.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet