EngleskaFudbal

Ronaldo: Uskoro ćemo opet biti zajedno

Juče je uprava Mančester junajteda odlučila da odstrani Kristijana Ronalda iz ekipe, nakon toga se porugalski napadač oglasio na društvenim mrežama.

„Kako sam i uvek činio tokom moje karijere, trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema saigračima, protivnicama i mojim trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac kao što sam i bio poslednji 20 godina igranja elitnog fudbala i poštovanje je uvek igralo važnu ulogu u mojim odlukama“

Glavni razlog zašto Ronaldo neće igrati protiv Čelsija u narednom kolu jeste taj što je na utakmici protiv Totenhema odlučio da u 89. minutu napusti klupu i uputi se ka svlačionici.

„Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i iskusnijih igrača su uvek bili važni za mene. Zato sam, kasnije, uvek pokušavao da postavim sebe kao primer za mlađe igrače koji su rasli u timovima koje sam predstavljao. Nažalost to nije uvek moguće i ponekad nas žar momenta nadvlada. Sada trenutno, ja samo osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu, podržavajući moje saigrače i biti spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nije opcija. Nikada nije bila. Ovo je Mančester junajteda i stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo opet biti zajedno“, napisao je Ronaldo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet