FudbalItalijaTransferiVESTI DANA

Samardžić nije dugo čekao na novu ponudu!

Novi-stari zainteresovani klub u igri.

U najavi letnjeg prelaznog roka Lazar Samardžić je bio jedno od najzanimljivijih imena. Većina italijanskih klubova iz vrha na ovaj ili način kontaktiralo je Udineze, najkonkretniji je bio Inter. Situaciju znamo svi dobro, sve je dogovoreno, odrađeni medicinski pregledi, da bi posle svega otac srpskog reprezentativca otpustio zastupnike koji su dogovorili transfer, počeo da menja uslove. Inter nije pristao na to i sve je na kraju propalo.

Spekulisali su italijanski mediji da će šansu iskoristiti neko drugi od zainteresovanih, pominjali Juventus. Delimično su bili u pravu, u igri je stari kandidat, ali je to Lacio. Piše uvek dobro obavešteni Đanluka Di Marcio da su Nebesko plavi danas u ofanzivi na Samardžića. Žele da sa Udinezeom ugovor sličan posao kao što je to bio slučaj sa Interom – novac i igrač. Nudi Lacio novac i Tomu Bašića, čeka se odgovor Udinezea i samog Samardžića na inicijalnu usmenu ponudu.

Iako je dugo bio tih, italijanski vicešampion je odradio dobar posao u dosadašnjem toku transfer pijace. Prv lasta bio je Tati Kasteljanos, u ofanzivnom delu tima pridružio mu se potom Gustav Isaksen. Vezni red pojačali su Daiči Kamada i Nikolo Rovela, nama ostaje da sa velikim interesovanjem ispratimo da li i Samardžić kao deo nove trojke na sredini Nebesko plavih.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet