FudbalSvetsko prvenstvo

Santoš: Verujem da ćemo u novembru biti u Kataru

Portugal večeras sa ulogom velikog favorita dočekuje Severnu Makedoniju u poslednjem krugu baraža za Svetsko prvenstvo.

– Uradićemo sve da se plasiramo na Svetsko prvenstvo. 11 miliona ljudi će biti uz nas u ovom meču. Odlično poznajemo Makedoniju, koja ima dobar tim i moraćemo da odgovorimo na njihovu igru. Verujem da ćemo u novembru biti u Kataru.

Portugalci nemaju nameru da se opuste i dopuste ono što su sebi Italijani.

– Slavili su protiv Jermenije, Italije i Nemačke. Ako ih ne gledamo kao tim, kao celinu, već kao pojedince, rizikovaćemo mnogo. Moramo da budemo spremni u svakom trenutku, da nađemo odgovor za njihov nizak blok i sjajan kontranapad. Kažu da je ovo meč njihovog života, da će ginuti na terenu, a nama je isto tako ovo meč života i smrti. Moramo da odgovorimo na isti način kada je reč o žrtvovanju i posvećenosti. A onda intezitetom i kreativnošću da dođemo do pobede. Naš cilj je da budemo u Kataru, počeli smo protiv Turske i sutra to moramo ponoviti.

Pažljivo je Santoš analizirao rivala.

– Protiv Italije (1:0) su bili u podređenoj ulozi, igra je bila jednosmerna, pa smo morali da analiziramo mečeve od ranije, da vidimo prave kvalitete. Makedonija je sjajna na gostujućem terenu, to je pokazala pobedom nad Nemačkom. Ne zaboravimo da su protiv Italije nedostajala dva igrača, po meni je Elif Elmas njihov najbolji igrač. On je kvalitetan igrač, koji zajedno sa Bardijem diktira kako ekipa igra.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet