EngleskaFrancuskaFudbalŠpanijaTransferiVESTI DANA

Sapunica Mbape – stiže ultimatum, još jedan engleski klub se javio?

Neće ovo skoro stati.

Uveravaju evropski novinari da je Pariz Sen Žermen potpuno smiren ali jednu činjenicu znamo – do ovog trenutka Kilijan Mbape nije produžio ugovor koji ističe na kraju ove sezone. Ni ranije nije falilo spekulacija, sad ih tek ne manjka, razičiti izvori, inače iz kategorije onih sa kredibilitetom, imaju međusobno kontradiktorne tvrdnje.

Prvo je As lansirao informaciju da je Mbape u pregovorima sa Liverpulom, u isto vreme dok je Marka uveravala kako među igračima i delu upravljačkih struktura Real Madrida vlada uverenje da će najkasnije na leto postati njihov član. Nadovezao se Florijan Pletenberg, indirektno potvrdio interesovanje Redsa ali izneo mišljenje da i dalje Blankosi zvuče kao realnija varijanta.

Ponovo se na tu temu uključio španski As i doneo priču o ultimatumu – Real će u januaru staviti na sto ponudu Mbapeu i rok od 15 dana da na nju odgovori. Ukoliko ne odgovori ili odbije, fokus menadžmenta će se prebaciti na Erlinga Halanda i klauzulu iz ugovora sa Mančester Sitijem koja se aktivira ovog leta.

Istovremeno, Dankan Kastls, korespondent nekoliko uglednih ostrvskih listova, potvrđuje da je Liverpul u kontaktu sa Mbapeovim predstavnicima ali uverava da nije jedini! Prema njegovim rečima, Arsenal je obavio prvu rundu razgovora, informisao se o uslovima i za sada je na tome ostalo. Treba reći da su se ranije pojavljivale informacije iz kruga ljudi bliskih Mbapeu kako izuzetno ceni Arsenal, čak bi stavio njih na prvo mesto ukoliko bi se odlučio za odlazak u Premijer ligu. Svakako, o tome je još uvek rano pričati, sapunica se nastavlja…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet