FudbalSrbijaVESTI DANA

Savić: Partizan je jasan za analizu

Najteži izazov za fudbalere Voždovca u dosadašnjem toku sezone, večeras idu na megdan zahuktalom Partizanu sa nadom da mogu da ga zaustave.

Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. S druge strane, u poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su.

Mladi trener Zmajeva je svestan težine zadatka, kako vreme odmiče crno-beli izgledaju sve sigurnije, ali i ubojitije.

Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih.

Pred svaki prethodni meč Marko Savić je najavljivao da njegova ekipa neće odustajati od svog stila igre, pa je to slučaj i pred gostovanje u Huskoj.

Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet